Nelepivý mramor; Odolná a lehká skořápka; Antibakteriální; Omyvatelné v myčce;
Odolný, odolný a nepřilnavý !!! V důsledku procesu vypalování je vnější kryt pevnější než kdykoli předtím a může trvat déle než běžné povlaky.
Předběžná úprava vašeho vaření
Odstraňte všechny štítky, jemně umyjte a opláchněte nádobí jemným čisticím prostředkem a vodou. Poté nádobí osušte měkkým hadříkem. Poté pánev upravte trochou rostlinného oleje a přebytek otřete. Pravidelné úpravy mohou udržovat výkon vašeho nepřilnavého nádobí.
Pokyny k čištění
Ihned po uvaření ochlaďte pánev na tepelně odolném povrchu. Nepokoušejte se ochladit nalitím studené vody do horké pánve. Pokud jsou na nádobí zaschlé skvrny, namočte je před horkem do horké vody. Nádobí čistěte jemným čisticím prostředkem a teplou vodou. V ideálním případě používejte neabrazivní čisticí prostředky určené pro nepřilnavé povrchy. Naše nádobí je navrženo tak, aby vám poskytlo maximální výkon s minimálním úsilím. K mytí nádobí obvykle postačuje ruční mytí teplou mýdlovou vodou. Případně můžete nádobí vyčistit myčkou. Doporučujeme vám umýt si ruce pro delší životnost produktu.
Na nádobí nepoužívejte extrémně vysoké teploty. Nepoužívejte na vnitřní výstelku tvrdou houbu a ostré kovové nádobí, jako jsou vidličky a nože. Po vaření nenechávejte prázdné nádobí na horkém hořáku nebo v horké troubě. Umístěte silikonové rukojeti mimo přímé teplo. Nenechávejte na nádobí horký olej bez dozoru. Po uvaření neuchovávejte jídlo v nádobě, namísto použití jiné nádoby.
Výrobce | Royalty Line |